Despre mine

     M-am nascut la 05 noiembrie 1977 la Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud, iar in 26 decembrie 2004 mi-am unit destinul 14.jpgprin sfanta taina a casatoriei cu Rodica-Elena.

     In anul 1998 m-am inscris la cursurile Facultatii de Teologie Baptista, din cadrul Institutului Biblic „Emanuel” Oradea, la sectia „Teologie Pastorala”, iar in toamna anului 2001, prin transfer, am ajuns la Bucuresti, la Facultatea de Teologie Penticostala a Institutului Teologic Penticostal, la sectia „Teologie Pastorala si Didactica”. 

      In primavara anului 2001 am fost cooptat a face parte dintr-un grup, pentru a traduce Vechiul Testament, avand astfel privilegiu si onoarea de a traduce cartile „Deuteronom” si „Plangerile lui Ieremia”. Proiect finantat si coordonat de International Bible Society.

      In toamna lui 2004 m-am inscris la cursurile de masterat ale Facultatii de Teologie Ortodoxa, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, la sectia de „Teologie biblica si sistematica”.  

       Am fost editor al revistei eclesiale „Buletin Duminical” al Bisericii Penticostale Betezda Bistrita in perioada 2004-2005.  Iar in vara lui 2006 am realizat traducerea „Plangerilor lui Ieremia” in forma de acrostih.

11 gânduri despre “Despre mine

 1. Salut Catalin,
  de mult nu am mai auzit nimic despre tine:). Ma bucur ca ai scris.
  Despre ITP cred ca voi povesti mai multe mai tarziu :D. Acuma incerc sa ma ocup mai mult de prima parte a studentiei.

 2. Simate domnule Dobra,
  Va multumesc ca ne vizitati site-ul, http://www.bistriteanul.ro. Vreau doar sa va precizez ca toate pozele si articolele despre incendiul de la Biserica Evanghelica le gasiti in subdomeniul Bistrita Medievala. Dati un click si se deschid toate articolele, ulterior avand optiunea sa intrati unde doriti. La editorialul semnat de mine, „Biserica Evanghelica isi continua istoria. Trist.” veti gasi si trei galerii foto cu aproape 700 de imagini. Pe interfata site-ului apar doar ultimele 3 stiri din fiecare domeniu, pe toate putandu-le vizualiza dupa accesarea fiecarui domeniu unde s-a incadrat (Eveniment, Politic, Social, etc.). Va multumim inca o data ca ne cititi si ca sunteti pe primele locuri printre referrerii nostru web. Cu respect, Claudia ANDRON

 3. Dnisoara Claudia (sper ca nu am gresit),
  multumesc pentru comentariu. Azi nu mai am nevoie de acele poze, care am vazut ca au reaparut, intrucat, la sugestia varul meu Fobix, am apelat la imaginiile video. Insa va multumesc pentru lamuririle oferite.

 4. LA MULŢI ANI!!! CLAUDIU!!!…..
  LA MULŢI ANI!!!…..crezi că scapi aşa uşor?cum să nu strig în gura mare? LA MULŢI ANI!!!(îţi ziceam eu odată..vorba bătrânească..fereşte-mă doamne de prieteni…)

 5. La Multi Ani, domnule Claudiu V Dobra! Însuşi Dumnezeul păcii să vă sfinţească în toate şi să vă păstreze întreaga fiinţă – duhul, sufletul şi trupul vostru – fără pată la venirea Domnului nostru Isus Cristos. Cel Care v-a chemat este credincios şi va face lucrul acesta.1 Tesaloniceni 5:23,24

 6. salut. sunt adi leahu din arad. doresc cu orice chip sa port o discutie cu tine pe o tema ce ma macina de mult timp si la care sigur ai avea ceva de spus – parerea ta conteaza! 🙂 pentru aceasta am nevoie de o adresa de-a ta de mail. a mea este ce-a afisata mai sus. cu incredere ca ma vei ajuta iti multumesc!… tot ce-i bun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s