Episodul 24

Standard

In unul din comentariile facute la Episodul 23 lasam de inteles ca voi reveni cu o continuare la marele eveniment – intalnirea conducere-grupa. Iata ca a venit timpul pentru aceasta :D.

Pentru a avea o imagine completa a acestui tablou trebuie ma grabesc in a prezenta putin scena. Salile de curs din aceea perioada, nu stiu daca intre timp s-au schimbat, aveau doua randuri de banci cu un culoar intre ele. Pe fiecare banca se puteau aseza 3 studenti, insa in anumite momente numarul lor putea creste cu unul. In acelasi timp fiecare sala avea 2 intrari, una in fata si alta in spate. Special avea doua intrari, ca studentii care reusesc performanta sa ajunga in mod constant dupa profesor sa nu intre prin fata deranjand cursul in desfasurare.

La fel ca la fiecare ora de curs si de aceasta data ne-am asezat cate 3 intr-o banca. Un detaliu care nu se stia era ca aceasta asezare in anumite banci avea un anumit rol, obiectiv. Despre acest lucru voi vorbi azi.

In timpul discurusului rectorului se aud niste voci, ca si cum ar fi fost la radio sau pe o caseta. Pentru cateva secunde se facu o liniste deplina in toata sala. Toata lumea cauta sa vada de unde au venit acele cateva fractiuni de secunda de sunet. Acesta este momentul in care discutia despre evenimentul Holograf, in sine, se incheie si incep discutiile de principiu despre sfintire, viata de credinta, grija unii de altii, dar in mod oficial. Cu alte cuvinte, acesta a fost semnalul prin care conducerea a putut prelua haturile discutiei si sa o duca unde ea dorea. De acuma inainte nu ne vom mai intoarce la tema initiala a intrunirii. Mai mult, interlocutorii se vor schimba. Nu va mai vorbi doar rectorul, in aceasta parte vor interveni si pro-recorul, precum si pastorul campusului. Chiar si ordine lor in sala se va schimba. Daca pana atunci toti trei erau in fata, acuma pastorul campusului se indreapta spre partea a doua a salii, de unde se pare ca s-a auzit acele voci. Scopul acestei miscari de trupe era si pentru a verifica care este sursa sunetelor, dar si pentru a ne supraveghea mai bine. Au inteles ca avem o imaginatie suficient de bogata ca sa putem face iesit din comun la astfel de intruniri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s