Episodul 20

Standard

Mentionam in Episodul 17 despre existenta unui intalniri dintre conducere si grupa, intalniri despre care nimeni nu a scris nimic la aceea ora. Nu voi relata tot ceea ce s-a discutat atunci. In primul rand nu mai retin toate discursurile si interventiile, iar in al doilea rand, nu cred ca au o relevanta atat de mare. Insa ma voi axa pe desfasurarea evenimentelor.

La intalnirea dintre conducere si grupa participa rectorul, unul dintre pro-rector (Pirania) si pastorul campusului universitar. Cu alte cuvinte, doi din partea conducerii administrative si responsabilul pe probleme spirituale. De ce au venit doar trei si nu mai multi sau ce a cautat pro-rectorul la aceasta intalnire, in locul decanului facultatii, ori de ce nu a participat coordonatorul nostru de an nu pot raspune foarte exact. Singurul lucru la care am o supozitie este legat de ne-prezentarea decanului la intrunire.  La aceea ora, prin facultate, zvonistica spunea ca ar exista unele mici ne-intelegeri, de ordin organizatoric si viziune cu privire la educatie, disciplina si studenti, intre rector si indrumatorl nostru. Motiv pentru care unii au considerat ca aceasta renuniune a grupei pe data de 30.01.2001 a fost gestionata din umbra de catre el. Cu alte cuvinte, unele persoane din conducere, pe baza unei eixegeze riguroase (mai bine spus pe baza proprie lor imaginatii), au reusit sa induca ideea ca in spatele acestei miscari ar fi indurmatorul de an (dusmanul de clasa :D). Realitatea este cu totul si cu totul alta. Cel care a convocat intrunirea este seful de an. Motivul convocarii a fost unul simplu: schimbarea deciziei comisiei de disciplina cu privire la unul dintre prietenii lui. Nu stiu daca aceasta intrunirea ar mai fi avut loc in situatia in care in cauza ar fi fost un alt sudent.

Un al argument ca nu coordonatorul nostru a fost in spatele miscarii este chiar persoana lui. Din cate il cunosc eu, dumnealui nu ar fi fost deacord cu o astfel de intrunire. El este un om care prefera solutiile pasnice, bine gandite si pregatite, intr-un cadru mult mai restrans, unde numarul de spectatori si de urechi este foarte limitat, si nu miscarile de masa, unde in general lucrurile pot degenera sau tema propusa dezbaterii se poate schimba (lucru care s-a si intamplat de altfel).

Oricum, nu poti schimba ideea unuia care nu analizeaza nici un eveniment in mod serios, ci dupa ureche. El ce crede aceea e realitate si nimic mai mult sau in minus. Iar daca tu crezi diferit fata de el, atunci din start esti impotriva lui. Dar ce te faci cand aceea persoana este influenta si in functie de conducere? Buna intrebare! Astepti cu infrigurare sanctiunea care inevitabil va veni.

Reclame

2 gânduri despre “Episodul 20

  1. Pingback: PROTESTEZ – 23. Vocile critice la adresa emanuelismului negruţian | RoEvanghelica

  2. Pingback: Scrisoare deschisă către Biserica Baptistă Emanuel din Oradea | RoEvanghelica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s