Un nou film de desene animate

Standard

     Cu ani in urma pe ecranele din Romania era difuzat un film de desene animate care incerca sa prezinte diferite pasaje biblice. Un prieten de al meu de facultate mi-a scris zilele acestea pe messenger ca se incearca crearea unui nou film animat care sa prezinte Evanghelia lui Cristos. 

     Pentru moment pe youtube a aparut deja o monstra din acest film. 

     Printre particularitatile acestui proiect sunt sondajul si faptul ca initiatorii doresc sa afle opiniile celor care au vazut fragmentul.

5 gânduri despre “Un nou film de desene animate

  1. Singura zonă de unde puteau să se arunce porcii în mare (în M. Galileei) e mult mai joasă decât cea din filmul de animaţie. Iar exorcizarea e desprinsă parcă din „Lord of the Rings” (bătălia dintre Gandalf şi Saruman). Isus sare din corabie de parcă e Omul-păianjen. Iar duhurile merg precum cârtiţele sub pământ când intră în porci? Cel puţin aşa ai impresia…

    Slăbuţ! Slăbuţ!

  2. Mie imi pare a fi o idee stralucita , felicitari pentru inspiratie! da-i bataie mai departe cu proiectul , nu l-ai terminat?? nu lua in seama criticile caci nu sunt constructive ci mai degraba rautacioase. Pe mine chiar m-ar interesa foarte mult sa-l vad. Curaj!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s