Fii atent unde te duci ca nu stii peste cine dai!

Standard

     De multe ori ai impresia ca daca faci ceva pe ascuns nimeni nu va afla. Esti aproape sigur ca in afara de tine nimeni nu va stii acest lucru. Va fi secretul tau bine pazit.

     Asa a crezut si un domn de varsta medie, care intr-o dimineata s-a gandit sa o viziteze pe Madam. Stia ca la ea in local sunt fete una si una. Si se gandea ca nu ar gresi prea mult daca ar mai calca si el stramb in casatorie. Insa, stupoare… Fata care i s-a oferit pentru acea escapada era… nimeni alta decat…

     Imaginati-va scena urmatoare: doresti sa-ti inseli nevasta cu o „doamna de cariera”. Iar pentru aceasta iesire in decor alegi un local specializat. Acolo iti iasa la sorti o persoana la care nu te asteptai sub nici un chip s-o intalnesti. O cunostinta foarte buna de a ta. Sau mai mult, sa fie chiar sotia de care tu doreai sa te „lepezi” 5 min. Cum v-ati simti intr-un asemenea moment?! Ce cuvinte v-ar strafulgera mintea?!

     Un astfel de eveniment i s-a intamplat si eroului nostru. A mers sa-si insele sotia cu… nimeni alta decat cu… propria lui sotie.

(Nota: Stirea a fost difuzata ieri dimineata pe canalele de stiri din Spania)

     Traim intr-o lume in care nimic nu mai este secret, nimic nu mai este sigur. Atunci cand crezi ca ai reusit sa fentezi viata, familia, sotia, sotul s-ar putea sa faci cunostinta cu ironia sortii. Adica, la ce te-ai asteptat sa fie si ce a iesit intr-un final.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s