La ce ne foloseste CNSAS-ul?

Standard

     Conform TVR, PSD-ul doreste o lege cu privire la CNSAS prin care sa-i mai taie din puteri. Daca CNSAS-ul nu va mai putea sa dea nici un verdic, ci doar sa decida daca sa se publice sau nu un dosar atunci care mai este rostul lui pe pamant? Ori mai bine spus de ce mai face umbra pamantului?

     In acest caz nu cred ca mai sunt necesare atatea persoane. Una singura, subordonata PSD-ul, PNL-ul, UDMR-ul, intr-o expresie tuturor partidelor, cred ca este suficienta. In aceasta situatie vor iesi doar dosarele „marilor personalitati”, care au fost urmarite de catre securitate. Si nicidecum faptul ca ei la randul lor au fost culegatori si distribuitori de informatii.

     In fata unui astfel de proiect de lege nu poti sa spui nimic sau aproape nimic. Si totusi as mai adauga o idee. De ce nu desfintati fratilor CNSAS-ul? Ce rost mai are sa-i platiti pe acesti „trantori” care nu vor face altceva decat vor vota ce dosar trebuie publicat si care este de siguranta nationala? Desfintarea CNSAS-ul = reducerea cheltuielilor de la bugetul de stat pentru o institutie nedorita de nici un politicean „cu musta pe caciula” si redirectionarea banilor alocati, pana azi acestui consiliu, spre parlamentari, ca ei conduc destinele tari saracii. Si cat se mai trudesc ei pentru binele natiunii. Acesta este motivul pentru care pe unii ii prinde somnul la unele sedinte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s